DigiMaatje | DigiSteun
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

DigiMaatje

DigiMaatje

Middels de DigiMaatjes kunnen wij hulp op locatie, dicht bij u in de buurt, verzorgen. Een DigiMaatje is een vrijwilliger die maatschappijbreed ingezet wordt om u op digitaal gebied te ondersteunen. U kunt de DigiMaatjes vragen stellen in ons DigitaalCafé.

 

Stichting DigiSteun is altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die DigiMaatje willen worden! Wilt u ook andere mensen digitaal ondersteun en hulp bieden bij de vele mogelijkheden in de informatiemaatschappij.

 

Interesse? Neem dan contact op met Stichting DigiSteun.

 

Vacature DigiMaatje 

Lijkt het u/jou ook leuk om samen met Stichting DigiSteun aan de slag te gaan om maatschappij breed digitale ondersteuning te bieden aan medeburgers? Meldt u/je dan nu aan!

Als vrijwilliger biedt u/je digitale ondersteuning  m.b.t. de digitale hulpvraag van b.v. internet en e-mail, chat, beeldcontact, uitleg bij diverse websites aan medeburgers.U/je wordt ingezet op diverse locaties in jouw regio ter ondersteuning van het concept Digitaal in de Wijk.

Dit concept houdt in dat u/je op gastlocaties in de wijk medeburgers digitale ondersteuning geeft tijdens workshops, cursussen en/of ondersteuning bij het bemannen van het Digitaal Café- inloop- en adviespunten. Deze gastlocaties kunnen o.a. in buurthuizen en zorgcentra zijn.

Leeftijd speelt geen rol. Iedereen die zijn of haar bijdrage wil leveren is meer dan welkom om zich aan te melden als vrijwilliger.

 

Stage Lopen

Ben je op zoek naar een stage plaats voor je studie en vind je het onderwerp digitale zelfredzaamheid interessant en lijkt het je ook leuk om naast stage / projecttaken ook mensen digitaal te ondersteunen? Neem dan contact met ons op om te bespreken of je in aanmerking komt voor een stage plaats bij Stichting DigiSteun.

img_0034

img_0029