DigiMaatje | DigiSteun
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17083,elementor-page elementor-page-2
 

DigiMaatje

DigiMaatje

Middels de DigiMaatjes kunnen wij digitale ondersteuning bieden in een Wijk / Dorp, aan huis en via de Desk.
Een DigiMaatje is een vrijwilliger die maatschappij-breed ingezet wordt om hulpvragers op digitaal gebied te ondersteunen.

Stichting DigiSteun is altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die DigiMaatje willen worden! 


Wilt u ook uw bijdrage leveren aan het Digitaal Vangnet en andere mensen digitale ondersteuning bieden? Interesse? 

Neem dan contact op met ons.

DigiMaatje - pagina delen via:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Vacature DigiMaatje

Vacature DigiMaatje 

Lijkt het u ook leuk om samen met Stichting DigiSteun aan de slag te gaan om maatschappij brede digitale ondersteuning te bieden aan de hulpvraagers? Meldt u dan aan voor een kennismakingsgesprek. 

Als vrijwilliger biedt u laagdrempelige digitale ondersteuning. Diverse vragen worden gesteld over internet en e-mail, chat, beeldcontact en uitleg bij diverse websites e.d. 


U wordt ingezet op diverse locaties in uw regio ter ondersteuning van het concept Digitaal Vangnet. Veelal zullen dit activiteiten zijn in de Wijk. 

DigiSteun maakt gebruik van gastlocaties in de wijk. U kunt gevraagd worden voor digitale ondersteuning tijdens workshops, cursussen en/of ondersteuning bij het bemannen van een DigiSteun Punt in de Wijk. Onze  gastlocaties zijn o.a. buurthuizen en zorgcentra.

 

Leeftijd speelt geen rol. Iedereen die zijn of haar bijdrage wilt leveren aan DigiSteun is meer dan welkom om zich als vrijwilliger of stagiaire aan te melden.

Op zoek naar een stageplaats?

 

Stage Lopen

Ben je op zoek naar een stage plaats voor je studie en vind je het onderwerp digitale zelfredzaamheid interessant en lijkt het je ook leuk om naast stage / projecttaken ook mensen digitaal te ondersteunen? Neem contact met ons op om te bespreken of je in aanmerking komt voor een stage plaats bij Stichting DigiSteun.  

 

Maatschappelijke stage plaatsen en/of reguliere  stage plaatsen  (VO, MBO en HBO onderwijs) beschikbaar. 

DigiMaatje - pagina delen via:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn