Home | DigiSteun
15256
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15256,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17083,elementor-page elementor-page-15256

Home

Wij Bouwen aan een Digitaal Vangnet.

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler en verandert snel. Dit biedt vele kansen maar nog niet iedereen kan deze ten volle benutten.

Stichting DigiSteun werkt aan concrete lokale oplossingen, zodat alle burgers kunnen blijven deelnemen aan de digitale maatschappij. Digitale zelfredzaamheid is dan ook één van de belangrijkste doelstellingen van DigiSteun.

Wij bouwen aan een Digitaal Vangnet. Bouwt u ook mee? 

Het Digitaal Vangnet van DigiSteun rust op drie pijlers ♻Duurzame oplossing door een duurzame samenwerking, namelijk:

 

✅DigiSteun Punt in de Wijk / Dorp 
✅DigiSteun aan Huis

✅DigiSteun Desk 

 

DigiSteun verzorgd het programma Digitaal in de Wijk waarvan een DigiSteun Punt in de Wijk / Dorp een vast onderdeel is.

Iedereen is welkom zonder druk, oordeel of financiële consequentie.

 

Jacqueline Oude Hesselink coördineert dit vangnet met de hulp van vrijwilligers en het onderwijs.
Meedoen? Als provincie, als gemeente, als maatschappelijke- en zorgorganisatie, als ZZP/bedrijf, als vrijwilliger, als student, als netwerkpartner…. 

 

Stichting DigiSteun is opgericht op 13 november 2014. Dit initiatief is ontstaan in en mede door de gemeente Goes.

DigiMaatje

Middels de DigiMaatjes kunnen wij hulp op locatie, dicht bij u in de buurt, verzorgen. Een DigiMaatje is een vrijwilliger die maatschappijbreed ingezet wordt om u op digitaal gebied te ondersteunen. U kunt de DigiMaatjes vragen stellen in een DigiSteun Punt in de Wijk/Dorp

Digitaal in de Wijk

Wij bieden in het Programma Digitaal in de Wijk met de inzet van vrijwilligers digitale hulp dicht bij u. Onderdelen van Digitaal in de Wijk zijn o.a.: DigiMarkt, DigiSteun Punt in de Wijk, ThemaGastles in de Wijk, BeginnersCursus in de Wijk (iPad, Tablet en Laptop)

Zelf leren

Stichting DigiSteun beschikt over verschillende leermethodes zodat wij iedereen geheel op maat kunnen adviseren en ondersteunen. Iedereen leert tenslotte op een andere manier die voor hem of haar het prettigst werkt. U kunt zelfstandig alsook in de Wijk onder begeleiding van een DigiMaatje met materialen aan de slag gaan.