Over ons | DigiSteun
15262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15262,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over ons

DigiSteun

Stichting DigiSteun is opgericht op 13 november 2014. De stichting heeft ten doel lokale oplossingen te bieden, zodat burgers (digitaal) kunnen blijven participeren en zodat de (digitale) zelfredzaamheid van specifieke doelgroepen zoals ouderen, mensen met een beperking, jeugd en werknemers kunnen worden vergroot.

 

Stichting DigiSteun gelooft in de kracht van samenwerken. Niet alleen samenwerken tussen de verschillende organisaties, maar juist ook de samenwerking tussen de organisaties en de burgers ter ondersteuning van elkaar.

 

Door de gemeente Goes, ZLM, Rabobank Oosterschelde, Delta, Bibliotheek Oosterschelde, Zorg- en maatschappelijke instellingen en belangenorganisaties wordt er dan ook nauw samengewerkt aan het versterken van digitale vaardigheden. Onderstaande organisaties waren betrokken bij de totstandkoming van Stichting DigiSteun.

Convenant Digi-Vaardig

Convenant Digi-Vaardig

17 September werdt het convenant Digi-Vaardig ondertekend in de raadzaal van de gemeente Goes.