Over ons | DigiSteun
15262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15262,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17083,elementor-page elementor-page-15262

Over ons

Over ons

Stichting DigiSteun is opgericht op 13 november 2014. De stichting heeft ten doel lokale oplossingen te bieden, zodat burgers (digitaal) kunnen blijven participeren en zodat de (digitale) zelfredzaamheid van specifieke doelgroepen zoals ouderen, mensen met een beperking, jeugd en werknemers kunnen worden vergroot.

Stichting DigiSteun gelooft in de kracht van samenwerken. Niet alleen samenwerken tussen de verschillende organisaties, maar juist ook de samenwerking tussen de organisaties en de burgers ter ondersteuning van elkaar.

De hier onderstaande organisaties waren betrokken bij de totstandkoming van Stichting DigiSteun.

Door de gemeente Goes, ZLM, Rabobank Oosterschelde, Delta, Bibliotheek Oosterschelde, Zorg- en maatschappelijke instellingen en belangenorganisaties wordt er dan ook nauw samengewerkt aan het versterken van digitale vaardigheden.

DigiSteun
17 september 2014 convanant Digi-Vaardig ondertekend in de Raadzaal gemeente Goes

De convenantpartners van Stichting DigiSteun:

Gemeente Goes   ZLM Verzekeringen   Ter Weel   OHD DigiConsulent   SVRZ   Rabobank Oosterschelde

ANBO   Gors   Delta   ECDL   Klaverblad Zeeland   Bibliotheek Oosterschelde

Stichting DigiSteun is financieel mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Goes   ZLM   Meijling

DigiSteun In de Media