Project Jong Betrokken - DigiMaatje aan Huis | DigiSteun
16291
page-template-default,page,page-id-16291,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Project Jong Betrokken – DigiMaatje aan Huis

Het project Jong Betrokken – DigiMaatje aan Huis is een van de 3 pijlers van het Digitaal Vangnet. Heeft u geen mogelijkheid om deel te nemen aan het Programma Digitaal in de Wijk (onderdeel Digitaal Café) en heeft u ondersteuning nodig bij uw digitale hulpvragen en/of ondersteuning nodig met het in gebruik nemen van uw pc, laptop, tablet of smartphone? Dan kunnen wij ook bij u aan huis komen. Niet iedereen kan automatisch deelnemen aan het project. Vooraf aan deelname aan het Project Jong Betrokken nemen wij telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. Samen met u bespreken wij de digitale hulpvraag.

Project Jong Betrokken – DigiMaatje aan Huis


“Samen op digitale ontdekkingstocht”

Dus durf te vragen… We helpen graag!
Neem contact met ons op via: 0113 – 745950
Vergeet dan vooral niet uw naam en telefoonnummer in te spreken.
Direct aanmelden? E-mail:digimaatjeaanhuis@digisteun.nl

Maatschappelijke Stagiaires – Onze DigiHelden!

Er zijn stagiaires van diverse opleidingen beschikbaar om u te bezoeken en te helpen met uw digitale vragen. De stagiaires doen dit in het kader van hun maatschappelijke stage-uren. Zij komen 6 x bij u aan huis. Een DigiMaatje (volwassen vrijwilliger) begeleidt hen en komt de 1ste en laatste keer mee.