Zelf leren | DigiSteun
15707
page-template-default,page,page-id-15707,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17083,elementor-page elementor-page-15707
 

Zelf leren

Stichting DigiSteun beschikt over verschillende leermethodes zodat wij iedereen geheel op maat kunnen adviseren en ondersteuning bieden. Iedereen leert tenslotte op een andere manier die voor hem of haar het prettigst werkt. U kunt zelfstandig maar ook onder begeleiding van een DigiMaatje met materialen aan de slag. Stichting DigiSteun verzorgt het programma Digitaal in de Wijk met een DigiSteun Punt in de Wijk en verzorgd regelmatig op verzoek een ThemaGastles in de Wijk en/of een BeginnersCursus  in de Wijk.

Wilt u zelfstandig vanuit thuis aan de slag gaan om uw (digitale) basisvaardigheden te verbeteren? Wij helpen u graag op weg. U kunt o.a. gratis gebruik maken van www.oefenen.nl , www.steffie.nl en andere gratis oefensites! Uitleg hoe deze oefensites werken kunt u navragen in een DigiSteun Punt in de Wijk of neem contact op met de DigiSteun Desk.

 

Speciaal voor zorgmedewerkers het platform – https://www.digivaardigindezorg.nl/