Zelf leren | DigiSteun
15707
page-template-default,page,page-id-15707,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default
 

Zelf leren

Stichting DigiSteun beschikt over verschillende leermethodes zodat wij iedereen geheel op maat kunnen adviseren en ondersteunen. Iedereen leert tenslotte op een andere manier die voor hem of haar het prettigst werkt. U kunt zelfstandig alsook onder begeleiding met materialen aan de slag. Stichting DigiSteun verzorgt het programma Digitaal in de Wijk met een Digitaal Café en regelmatig Themagastlessen in de Wijk.

Wilt u zelfstandig vanuit thuis aan de slag gaan om uw digitale vaardigheden te verbeteren? Wij helpen u graag op weg. U kunt o.a. gratis gebruik maken van www.oefenen.nl! Uitleg hoe deze oefensite werkt kunt u navragen in een Digitaal Café.

 

 Durf te vragen….  Wij helpen graag!

Oefenen.nl

Wilt u zelfstandig vanuit thuis aan de slag gaan om uw digitale vaardigheden te verbeteren? Wij helpen u graag op weg. U kunt o.a. gratis gebruik maken van www.oefenen.nl!

 

 

Digi Academie

Wilt u graag in korte tijd uw computervaardigheden verbeteren of een opleiding volgen? Stichting DigiSteun – Academie biedt u keuze uit meer dan 500 online cursussen. Profiteer van de mogelijkheid om online en offline te combineren. Voor meer informatie: support@digisteun.nl